top of page

Jukka Vartiainen

Ennen yrittäjäuraa olen kerryttänyt pitkän uran erilaisissa talouden asiantuntija -ja johtotehtävissä toimien mm. pitkään business controllerina sekä myöhemmin talouspäällikkönä sekä talousjohtajana. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti pankki -ja rahoitusalalta Nordeasta, vähittäiskaupan puolelta H&M Hennes & Mauritzilta sekä rakentamisen ja hankekehityksen parista SRV:ltä sekä Westpro CC Oy:sta.

 

Vuodesta 2015 alkaen olen tarjonnut osaamistani yritysten erinäköisiin tarpeisiin 2nd Generation Oy:n kautta. Kokemusta on kertynyt yrittäjävuosina lisää hyvinkin erilaisista yrityksistä ja tilanteista toimeksiantojen vaihdellessa useita vuosia kestäneistä CFO pesteistä aina lyhytkestoisiin muutaman kuukauden mittaisiin projektiluontoisiin tehtäviin mm. järjestelmien käyttöönoton, johdon raportoinnin ja rahoituksen parista.

 

Pitkästä kokemuksestani ja substanssiosaamisestani huolimatta pidän suurimpina vahvuuksinani kuitenkin luonteenpiirteitäni eli positiivisuutta, ihmisläheistä ja rentoa otetta sekä kykyä toimia luontevasti osana asiakasyritykseni henkilöstöä. Minusta kaikkiin toimeksiantoihin pitää suhtautua suuresti asiakasta kunnioittaen, aina ahkerasti töitä tehden, mutta kuitenkaan huumoria ja rentoutta unohtamatta. Uskon avoimuuden, yhteistyön ja tiedolla johtamisen olevan avaimia jokaisen yrityksen menestymiseen. Ahkeraa puurtamista unohtamatta.

 

Kun Excelit ja Powerpointit viimein sammuvat, niin viihdyn perheen kanssa, ystävien seurassa nauraen tai urheilun parissa. Olen myös todellinen jalkapallohullu, vaikka omat nappikset ovatkin pitkälti jo naulassa. Rakkaus lajiin kukkii kuitenkin nuoria valmentaen, ruudun äärellä ja mahdollisimman usein katsomossa livenä. Muina intohimoina voidaan mainita elokuvat sekä rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Ja Espanjaan yleisesti, toki sen jalkapalloa unohtamatta.

Jukka Vartiainen

”Loppujen lopuksi jokainen yrityksen tilinpäätös tai tulosraportti on vain yhteenveto ihmisten välisten suhteiden, toimintojen ja yhteistyön onnistumisesta ja aito kehitys tapahtuu aina yrityksissä ihmisten välillä ja heitä kuunnellen sekä johtaen. Numerot ja raportit ovat vain tapa hahmottaa tämän yhteistyön onnistumista.” 

Arvot

Tee parhaasi ja kuuntele aina asiakasta

 

Kuuntelen aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ymmärtääkseni miten asiat hoidetaan juuri sinun yrityksessäsi. Taloushallinnon kumppanina olen osa tiimiäsi ja pyrin aina parhaaseen suoritukseen työssäni.

 

Ole avoin ja realisti

Avoimuus ja läpinäkyvyys on tärkeä lähtökohta onnistuneelle kumppanuudelle. Rehellinen keskustelu yhteistyön hengessä tarkoittaa molemminpuolista ​​avoimuutta tavoitteista, prosesseista, resursseista ja aikatauluista.


 

Kohtaa asiat optimistisesti

Elämänmyönteisenä henkilönä pyrin lähestymään vaikeitakin päätöksiä ja tilanteita optimistisella otteella. Pyrin hoitamaan asiat aina ammattitaidolla ja laadukkaasti, mutta ilman turhaa synkistelyä.

bottom of page